top of page

Proměna DOBROKRUHU: Nová📱aplikace, logo i pastelové barvy

Během celého léta postupně představujeme nový vzhled DOBROKRUHU. Nejprve jste mohli zaznamenat naše nově používané barvy a logo. Teď se změn dočkala i mobilní aplikace, která je zcela nová. Už jste ji vyzkoušeli?

Letní měsíce přináší do DOBROKRUHU čerstvý vítr v podobě změn, které jste již mohli zaznamenat. Začali jsme s novými barvami a logem, které vnášejí do naší platformy pastelové tóny. Tyto změny jsou součástí naší snahy udělat DOBROKRUH ještě přehlednější a přívětivější pro všechny uživatele a klienty. Nyní se však změny dotkly i naší mobilní aplikace, která je od základu přepracovaná. Už jste ji vyzkoušeli?

Co nového přináší mobilní aplikace?

Mobilní aplikace DOBROKRUH si i nadále zachovává dva základní moduly:


  1. Dobrovolnický modul: Tento modul umožňuje dobrovolníkům rychle a snadno vyhledávat zajímavé dobrovolnické projekty od prověřených organizací z celé České republiky. Přihlásit se jako dobrovolník můžete během pár sekund. Výrazně jsme dobrovolnický modul zpřehlednili, zjednodušili jsme registraci a přidali nové možnosti filtrování projektů.

  2. Asistenční centrum: Tento modul je určen zaměstnancům partnerských firem a poskytuje rychlou pomoc v různých situacích. Během několika minut dokážeme propojit uživatele s potřebnými odborníky, ať už se jedná o terapeuta, právníka, nebo jiného specialistu. K aktivaci asistenčního centra potřebujete přístupový kód, který vám sdělí na vašem HR oddělení. Tedy, pokud s DOBROKRUHEM váš zaměstnavatel spolupracuje. 😉




A připravujeme dál?

Během podzimu se zaměříme na úpravy našeho webu dobrokruh.cz, který projde zásadní proměnou. Naším cílem je, aby všechny naše služby byly nejen vizuálně příjemné, ale především přehledné a snadno použitelné pro všechny uživatele.

DOBROKRUH se mění, aby vám lépe sloužil. Pokud máte k našim změnám jakékoliv připomínky, podněty nebo komentáře, budeme moc rádi za jejich zaslání na email office@dobrokruh.cz.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page