top of page

🎤 Odtajňujeme seznam skvělých speakerů na Velkém Setkání Neziskovek!

Aktualizováno: 29. 9. 2023

Máme pro vás velkou novinku! Naše Velké Setkání Neziskovek je tady a s ním i skvělí hosté, kteří budou sdílet své znalosti a zkušenosti z oblasti (nejen) neziskového sektoru. A to nejlepší? Poslední vstupenky jsou stále k dispozici a můžete si je rezervovat zcela zdarma.

Podívejte se, na koho se můžete těšit v našem článku. ➡️


1. Fundraising od A do Z 💸

Jak zajistit financování svých projektů v nepříznivých ekonomických dobách? Na toto a mnoho dalšího se můžete těšit v rámci bloku o fundraisingu. Naši hosté budou rozklíčovat tajemství úspěšného získávání finančních prostředků pro vaše projekty.

2. Právní Blok ⚖️

Právní otázky mohou být komplikované, ale neziskovky nemusí být ve světě práva ztraceny. Naši advokáti vás provedou těmi nejdůležitějšími právními aspekty neziskového sektoru.

3. Příběh Neziskovky 🎤

Inspirativní příběhy o vzniku a cestě neziskových organizací. Tyto příběhy vás nenechají chladnými a ukážou, jak malý nápad může mít velký dopad.

4. Neziskovky a Státní Správa 🏢

V rámci této sekce se zaměříme na vztah mezi neziskovým sektorem a státní správou. Jak stát vnímá činnost neziskových organizací a kde vidí prostor pro spolupráci a zlepšení.

  • Matěj Hlavatý, starosta obce Tetín

  • Další hosté budou potvrzeni

5. Dobrovolnictví 🫂

Dobrovolníci jsou páteří neziskových organizací. Tato sekce se zaměří na to, jak dobírat, motivovat a udržovat dobrovolníky. Naučte se, co funguje a na co si dát pozor.

6. Překvapení 🎉

Nebudeme vám prozrazovat všechno hned. Pouze vám můžeme říct jedno slovo – DOBROHRÁČI. Připravte se na překvapení, které vás jistě potěší.


7. Networkingová Část a Občerstvení 🥂

Událost zakončíme příjemným networkingem a občerstvením. Bude to skvělá příležitost poznat nové lidi a sdílet myšlenky s ostatními účastníky.


Toto Velké Setkání Neziskovek je jedinečnou příležitostí, kterou rozhodně nechcete zmeškat. Stačí se zaregistrovat a stanete se součástí této inspirující události. Těšíme se na vás!


Akce se koná pod záštitou Ministerstva Práce a Sociálních Věcí a místostarostky městské části Praha 2, Lucie Pechové. Děkujme za podporu.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page