top of page

Náš zaměstnanecký asistenční program získává výraznou posilu - novou vylepšenou mobilní aplikaci

Naše vize byla vždy jednoduchá: vytvořit snadnou cestu k pomoci, a to se nám nyní podařilo ještě lépe díky novým funkcím, které jsme přidali do naší mobilní aplikace DOBROKRUH.



Jednoduchá cesta k pomoci

Aplikace DOBROKRUH již obsahuje oblíbený modul s nabídkami dobrovolnických příležitostí, ale nyní přichází s novým a inovativním asistenčním centrem. Zaměstnanci našich partnerských firem tak po zadání autorizačního kódu získají přístup k řadě nových funkcí. ✨

Rychlá pomoc na dosah ruky

🆘 Jednou z klíčových funkcí je možnost rychle požádat o pomoc. Aplikace je navíc vybavena virtuálním asistentem DOBROMILA, který dokáže pomoci v jednodušších případech a propojí žadatele s živým kolegou při složitějších problémech.

Personalizovaný obsah pro každého uživatele

Naše aplikace nyní také přizpůsobuje obsah podle potřeb jednotlivých uživatelů. Pokud například uživatel řeší psychické potíže, aplikace mu nebude zobrazovat informace týkající se finančních dotazů, jako jsou pozvánky na workshopy z naší finanční poradny. Tím zajišťujeme, že každý uživatel dostane právě ty informace, které potřebuje.

Umělá inteligence pro lepší kontakt a zpětnou vazbu

Díky zabudovaným prvkům umělé inteligence jsme schopni být s uživateli v častějším a užitečnějším kontaktu. Pravidelně získáváme zpětnou vazbu a na základě ní můžeme například nabídnout jiný typ terapie nebo častější kontakt s naším terapeutem.



Směřujeme k nejlaskavějšímu asistenčnímu programu na světě

Spuštěním nové verze naší aplikace děláme další pomyslný krok na cestě k vytvoření nejlaskavějšího asistenčního programu na světě.

Těšíme se na vaše zkušenosti s novou aplikací a věříme, že vám přinese užitek. Stačí zadat autorizační kód a můžete začít využívat všechny nové možnosti, které vám DOBROKRUH nabízí. 💖


Aplikaci si můžete stáhnout do svých telefonů zde.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page