top of page

Novinka v DOBROKRUHU: Spouštíme video poradnu pro řízení rodinných financí!

V DOBROKRUHU jsme vždy hrdí na to, že můžeme pomáhat rodinám v jejich finančním zdraví. Teď jsme se rozhodli udělat ještě víc! Jsme rádi, že konečně můžeme oznámit spuštění naší dlouho připravované video poradny, která je připravena pomoci vám s řízením vašich rodinných financí od začátku do konce.




Život přináší mnoho finančních výzev, ať už čelíte dluhům, plánujete financování důchodu, nebo prostě hledáte cestu k finanční jistotě pro vaši rodinu. Naše video poradna vám poskytne všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se vyrovnali s těmito výzvami bez stresu a s jistotou.


Připravili jsme mnoho krátkých a stručných videí, které vám vysvětlí základní i neznámé finanční pojmy a když si ani tak nebudete vědět rady, máte možnost se zeptat přímo našich odborníků.


Co můžete očekávat od naší video poradny?

  1. Široká škála témat: Od řízení rodinných rozpočtů a plánování úspor až po investiční strategie a zabezpečení budoucnosti vaší rodiny, naše video poradna pokryje všechny aspekty finančního plánování.

  2. Odborné rady: Naši odborníci vám poskytnou praktické rady a osvědčené strategie, které vám pomohou dosáhnout vašich finančních cílů.

  3. Interaktivní formát: Můžete se ptát otázky a sdílet své zkušenosti přímo s našimi poradci.

  4. Spolupráce s profesionály: Poradnu provozujeme ve spolupráci s advokátní kanceláří Mgr. Ing. Davida Veselého a INS Partner, což znamená, že můžete mít přímý přístup k široké škále profesionálních služeb.

Nečekejte, ať se vaše finanční starosti hromadí. Připojte se k naší video poradně a dejte své rodině ten nejlepší start k finanční stabilitě.


Dotazy do naší finanční video poradny můžete zasílat na email dotazy@dobrokruh.cz




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page