top of page

Jak se vyznat ve svém talentu? Poradí nová epizoda podcastu dobrohráči!

Trávíme roky studiem a vzděláváním jen proto, abychom po nástupu do praxe zjistili, že nás náš obor nebaví nebo nenaplňuje. Ať už se jedná o rutinu, která dusí naši kreativitu, nebo o práci, která jednoduše není v souladu s našimi hodnotami a schopnostmi, výsledek je často stejný – frustrace, vyhoření a pocit promarněného času. Přitom existuje jednoduchý způsob, jak se této chybě vyhnout: talentové testy. V nové epizodě našeho podcastu dobrohráči jsme se tomuto tématu věnovali do hloubky s našimi hosty, Jakubem Holešínským ze společnosti Talent Kompas a transformační koučkou Marií Vrzákovou.


Jak vám talentové testy mohou pomoci najít směr?

Talentové testy nejsou jen módním výstřelkem. Jakub Holešínský v našem rozhovoru vysvětluje, že se jedná o nástroj, který poskytuje hluboký vhled do osobnostních rysů a potenciálu každého jedince. Díky tomu můžete objevit své skutečné silné stránky, které jste možná ani netušili, a zjistit, jaký směr pro vás může být ten pravý. Tyto testy nacházejí své využití nejen ve firmách, ale čím dál více i ve školách, kde pomáhají studentům lépe pochopit, jakým směrem by se měli vydat.


Proč je důležité výsledky testů správně interpretovat?

Samotný test je však jen polovina úspěchu. Jak správně výsledky pochopit a pracovat s nimi dále? Zde přichází na řadu transformační koučka Marie Vrzáková. Podle Marie je klíčové nejen pochopit, co výsledky říkají, ale také vědět, jak je v praxi aplikovat. „Talentové testy mohou odhalit nejen vaše silné stránky, ale také oblasti, na kterých můžete pracovat, aby vám pomohly růst a dosáhnout osobní i profesní spokojenosti,“ říká Marie.



Nenechte se svést na cestu, která vám nebude přinášet radost a naplnění. Objevte svůj skutečný potenciál a najděte svou vášeň. Připojte se k nám v této epizodě podcastu dobrohráči a zjistěte, jak talentové testy mohou změnit váš pohled na vaši kariéru i životní směřování.


Poslechněte si celou epizodu ve spotify, apple podcastech nebo youtube.

Přejeme vám příjemný poslech!

bottom of page